godmorgon sötbollar!

jag är vaken, tro det eller ej :) jag hoppades på att få sova länge idag för jag skulle ju inte till skolan, men såklart ska något annat komma i vägen så ja jag hade tid hos tandläkaren kl 11 elr när fan de va, så stack dit o stanna där typ 15min o sen hem igen. lönt? nej, haha men skitsamma. städade mitt rum, skitsnabbt som min mamma tjatat om i 344360478år om att jag ska göra. nu kanske jag får tyst på henne i några timmar till det ser likadant ut igen, för det kmr det till att göra! nu ska jag gå och fixa nudlar och sånt, så vi hörs senare!

21.21

iiiiiiih nu ska jag sätta mig med mina böcker, och plugga sönder.
ingen mobil som kan störa mej, och stänga av datorn ska jag också!
hörs imorgon.

21.21

iiiiiiih nu ska jag sätta mig med mina böcker, och plugga sönder.
ingen mobil som kan störa mej, och stänga av datorn ska jag också!
hörs imorgon.

seg tisdag!

imorse var jag lite seg på att ta upp mitt ass och börja fixa mej osv. men tillslut så gjorde jag det iaf, försökte även få upp baby men han på morgonen = inte något man vill ha att göra med! men söt är han ändå, love u :*
ville inte komma försent så vid halv 8 började jag gå mot skolan eftersom jag skulle gå hela den långa biten till skolan med min feta väska, orkaa.. när jag kom till lindes ser jag massa folk som står och väntar. vad väntar dom på tänker jag? sen slog det mej, att det går en buss ifrån lindes till kastanje. yey, jag tar den så slipper jag gå tänkte jag då. tror ni inte att när jag är 5 meter från bussen så stängs dörrarna och bussen kör iväg!? jo det var exakt vad som hände, shit vilken bitch han va alltså.. bara körde iväg sådär från ingenstans, aja.. fortsatte gå en bit, med ångest över att jag inte hitta min tändare. bull! så efter ett tag ringde min lur självklart var de aziz som frågade om vi skulle gå tsm till skolan och vart jag va. visst, varför inte :) så han kom och mötte mej, sen stack vi och hämtade driton. och dom körde mej och min väska till skolan, wihu jag slapp iaf att gå! :) härligt.
med 5 minuter tillgodo så stack vi till it, och köpte dricka och sånt. vi alla 3 va helt slut!
jag kände mej skit förkyld och helt seg, så kände att jag inte skulle klara dagen alls länge.. hade första lektion engelska, gick skitbra, sen nästa lektion matte och då gick de inte mer, halva matte lektionen fick jag gå ifrån för att åka hem. that's life. när jag kom hem gjorde jag en stor kopp varm choklad, så gott. jag frös skit mycket så det hjälpte faktiskt lite, haha.. kollade tv lite med mamma tills jag knappt kunde hålla mina ögon öppna mer. kändes som mina ögonlock var av bly eller något, ju mer jag höll dom öppna eller ja, försökte hålla dom uppe. så blev de värre, tillslut gick det inte mer och jag somnade in. vaknad sen efter en stund yr vaket och stack upp till mitt rum & my bed :$ hihi.. somnade igen, skitnice! och vaknade klockan 3 nu, och startade datorn. känner att jag måste fixa i mitt rum också, de e katastrof. ni ska se, oh gud! ni hade sprungit och gömt er, jag lovar.
men först ska jag gå till min säng lite först, sen städa. så vi hörs senare!
pusshej

haha man får vad man förtjänar blondie!

ni vet hon dessie hon blonda tjejen, ah blonda fan vad smart jag är, hälften av alla tjejer är fan blonda nu för tiden.
men iallfall; hon hära.. dessies.se hon skrev ju att hon blev slagen/misshandlad och så, hon och hennes kompisar typ! .. men fick reda på nu genom en väns bilddagbok att hon fulingen hade vart kaxig mot någon arab, så då ska hon fan ha det och får nästan skylla sig själv. bara för hon e blond är hon inte snyggasti världen som hon vekrar tro.
haha här har ni tjejens blogg iallafall; www.lajena.blogg.se börja läsa den idag men är redan fast!

död jadå... nu ska jag plugga

har suttit nu med denna sidan uppe i typ 30min, men jag började nyss skriva.
det är bad julie, really bad! får bli duktig annars dödar ni mej väl, man vet aldrig (a) bäst att akta sig!
idag har jag inte gjort någonting bra/vettigt elr vad man kallar det :$ har vart seg som en idiot.
dagen rulla på me massa över dryga lektioner, tillslut gick de inte mer på so somnade jag till en stund.
men det gjorde inte så mkt för vi gjorde ingenting haha alla flippa me läraren så han fick damp bokstavligen, inte bra deh eller. shit vad är jag för människa bara gör dåliga saker hela tiden? nej faktiskt så kan jag vara snäll också, så det så. ingen tvivlan om saken! iaf tillslut efter jag sovit en stund, kommer min kusin och väcker på mej och börjar peta på mej!
när jag sover = ingen ska röra mej för jag kan bli riktigt sur, sen gnäller jag bara efter det. och yes, så klart hände det. sen hade jag legat på något konstigt sätt, så halva mitt huvud var rött och andra halvan vit, för all min smink var borta så jag gick runt i skulan som ett spöke, kände mej inte fin alls .. hahaha men va ska man göra hela skolan e full så denna dagen passade jag in för engångskull, kändes ändån lite nice. haha julie blir som alla andra? don't think so bitches!
vår engelska lektion idag var inställd så jag slutade vid 14.40 så följde jag med bexxi till stationen för hon skulle hämta sin pojkvän, sen gick jag vidare med min feta väska )och ja jag menar verkligen feta, sävr väska nva större än mej nästan, omg!) till soffta gick jag, och tog en cigg me mirsad fitim och dom andra fulingarna som var där! kolla någon film som mirsad valde, fick ligga i en trång fucking sova med 4 zigenare? plus alla idioter röde sig hela tiden så man hoppa runder som en apa hela tiden. sen kom min baby dit och jag pussa sönder honom lite, mwaah det gillar vi.. jag iaf! sen gick vi, (vi = jag linssa martin emir, och min feta väska!) jag hatar den nu, ska fan aldrig igen t a den. även fast jag vet att jag kmr göra det.
när jag kom hem bytte jag om ifrån min feta stora tröja till andra kläder för palla inte gå med den, kändes som pjamas elr hur de stavas. sen chilla jag me hans bror, och han hade bakat kladdkaka.. riktigt god var den, kom igen ibrahim gör den fler gånger så jag kan äta den! :d tahah..
sen plugga jag lite också faktiskt, förvånad e jag själv! shit, det är inte ofta jag pluggar. men nu har jag gjort det och ska faktiskt sticka häreifrån nu och fortsätta med det, religion prov imr sen på torsdag ngt annat! det ska gå skitbra.. seee yaaa

I'M BACK!

japp. jag är tillbaka! för några dagar sen så bestämde jag mej för att ta en paus, tills jag mådde bättre och sådär.
jag va helt slut, så det behövdes. men nu fortsätter jag :)
har inte gjort så mkt dom senaste dagarna, har blandannat varit med min fina pojkvän (ingen är som du) & med mina fina fina fina saknade vänner, igår kväll var vi lediga från skolan, så jag och michaela tog tåget in till ystad kl 10 typ för att vara med linssa ronja rebecka och johanna. såg många kända ansikten där! alltid kul.
gick runder lite där och träffadepå folk, sen vid 12 så smsade min mamma mej att hon skulle åka till kstad, så om jag ville med skulle jag åka till tomelilla med buss. sure, why not? tänkte jag, så jag ringde ett snabbt samtal till skånetrafiken och min buss gick om sådär 15min typ! så stack med kasim och hans flippiga kompis till bussstationen, hhaha och sen kom anela och fula sig lite med hennes kompis. men ändå kul, palla inte sitta där själv! såklart va bussen överfull också, omg. kom värsta fettot som ville sitta vid mej men anela skrämde bort henne, thank god!
sen vid 6 drog jag ifrån kstad :) blev lite kläder och sånt iaf. kmr kanske bilder sen!
hoppade av typ 10min innan tomelilla och tog bussen, alex satt på samma buss så vi hade följe en bit iaf. tills jag mötte polski, och väntade med honom tills min pojkvän skulle komma. sen följde dom mej till ronjas hus typ, hihi snälla kan dom 2 vara ibland dom små  jävlarna! fixade till mej skitsnabbt hos ronja, och tog en cigg. sen stack vi ut mot stationen, träffa min mamma för att få cash! sen till ngn plats där exakt alla tomelillas ungdomar va för att dricka typ? eh jadå? det va tingvalla, that's why. vid 10 stack jag och baby och åt pizza sen till medde för att träffa henne, särlingen har ju flyttat till båstad så träffar henne bara på helgerna! love you sis. <3
drog hem satte på en film, sen somnade jag och gud vet vad han gjorde? haha imorse vaknade jag vid halv 2. så jävla skönt! sen har vi bara tagit det sjukt lugnt, tills nu och klockan är kvart över 6. så jävla nice!
min mamma hämtar väl mej vid 8 elr ngt, så ska vi köpa mat och sånt där. sen hem chilla med henne, sen inatt följer jag med henne till kstad! jadå. i love you mami, i love you emir, i love you girls and boys.. I LOVE YOU ALL...

julie har en paus

TACK TILL MINA SÖTA UNDERBARA VÄNNER SOM HJÄLPTE MEJ IGENOM DENNA DAGEN.
PUH, DETTA VAR VERKLIGEN EN JOBBIG & GALEN DAG. I LOVE YOU BABYGIRL (S)

pallar inte blogga atm, PAUS

;| knas kväll... mer uppdatering imr.

allt jag kan säga e att jag saknar min baby skit mkt faktiskt!
I LOVE YOU, även fast vi bråkar om såna fett onödiga saker.
men jag bryr mej om dej för mkt, drf jag ibland e så som jag e.

oh juse, hoppas ni blir bättre fitim & simon!

crees en fantasmas?

haha gör du det va ;)? ..   pallade inte skriva igår kväll när jag kom hem ifrån malmö, men hittade iallafall 2 par jeans tights & en skit mysig sjal/halsduk. kmr bilder sen när jag laddat batteriet från kameran :) drog med min lilla kusin hem till mej igår så jag slapp sova ensam, men efter 10 minuter vi lagt oss så sover hon.. great, smsade lite med baby såklart. och sn somnade jag också, och idag vaknade jag halv 6 för att hjälpa min kusin att fixa sig inför klassfotot som ska fotas idag, fixade mej själv oxå vafan haha skitsnabbt, vi höll på missa bussn sen min mamma kmr o säger nej jag kan köra. ahh lite tidigare kunde du inte sagt det va? love u anyway!
nu ska jag fortsätta med det jag ska göra, wiho ;D pusshej!


lektin med världens gulligaste lärare.

yes, jag sitter nu på engelska lektion med världens gulligaste & trevligaste lärare.
vi har det skitchill, sitter och pratar och har allmänt skoja ;D britt heter hon, hon hade såna feta brillz som jag fick låna och självklart fotade jag mej också med dom så ni får bilderna sen, även memelie ällz och th fotade sig med dom men bäccz va mes och gjorde inte, istället satt hon och pluggade in lite engelska i sitt huvud. gud vet hur det ska gå! haha idag slutar jag vid 2 och tar tåget till malmö me min kusin direkt efter, de blir säkert nice! :)
vi får antagligen sluta tidigare från denna lektionen eftersom B e så snäll. så efter denna lektionen e det svenska sen har vi lunch sen idrott sen e dagen slut! lagom dag ändå. hade möte förut; gick skit bra.. bättre än vad jag hade förväntat mej! får gå kvar på skolan, tacka gud för det typ! och nu ska jag bli riktigt duktig, thihi
nu ska jag fortsätta flippa ihjäl med mina babezzz, sakna mej inte för mkt (K) jag skriver ikväll när jag e hemma fifrån malmö! ciao


..


cute ha? och den andra bilden e faktiskt tagen för typ 5 minuter sen, wow liksom.
jag vaknade faktiskt tidigt idag för att somna så sent, jag låg och smsade i min säng och väntade ett bra tag på att min tröga lilla pojkvän skulle höra av sig, hörde han av sig tror ni? nix, eller jo när jag hade somnat. usch, nerverna spelade ett rejält spel med mej där. det gillar vi inte alls! sådetså!
e hemma idag också, för att vila och så :) känner mej mycket piggare idag, igår va jag helt seg.
och imorgon e det möte, kl 09.00 .. OMG KILL ME! jag vill inte jag vill inte jag vill inte :(
nerver kmr att hälsa på mej inatt känner jag, och jag har tur om jag somnar.
och imorgon hoppas jag att jag har världens tur, för imorgon gäller det!
nu ska jag och mami iväg och äta och så, så vi hörs senare!
ha en härlig dag för de ska jag faktiskt ha ;D puss

no school for me 2day ..

nix, ingen skola idag för min del. jag vaknade och allting men jag kände att nej jag kmr inte palla en skoldag med att hosta hela tiden och helt förkyld så sket i det. istället gick jag och sov och vaknade för en stund sen och nu va jag nyss och hämtade min bror i skolan/fritids :) haha han e för söt, han tkr de e så kul när jag kmr och hämtar honom, men fråga mej inte varför ;p ..
den skolan han går i nu, det är min gamla där jag gick från 1-6an. nu när jag skulle hämta min bror så va de helt tomt där, så jag satte mej ner för att vänta på honom och se ifall han kom. och när jag satt där kom så sjukt många minnen upp, hur jag rebecca och bina gömde oss alltid för att slippa gå ut på rasterna, ist för att vara ute i det kalla vädret så satt vi alltid inne och chillade, och lärarna jagade oss som galningar för att vi skulle gå ut. men gick vi ut? nej nästan aldrig. ibland satt jag och bina till och med inne och räkna matte för att ta slut på hela matteboken, haha vi va galna, vi räknade på rasterna och ibland tog vi hem boken också för att räkna efterskolan också, allt för att göra slut på den boken. för om man gjorde det så fick man boken som dom hade då i 7an, och wow de va ju såå coolt så vi va tvungna att göra det? haha g33ks!
aja, härliga tider va det iaf :) ibland saknar jag det, och ångrar att jag inte följde med bina till joneberg istället för kastanje.. fast nej, jag ångrar ändå ingenting! jag pissar på simrishamn, hatar det stället.
förut jag va där alltid nu aldrig, tomelilla kan vara kul ibland men de e rätt bull de också.. haha men svär de finns ingen annan stad elr wtf man ska kalla det, som e som tomelilla.. på ett bra sätt faktiskt, ibland älskar man det ibland man kan hata det mer än någonting annat.

juste jag skrev aldrig igår heller efter att jag hade jobbat färdigt, elr jo jag skrev men sen stack jag och åt.
iaf i helgen har jag jobbat och efter jobbet har jag åkt till tomelilla då och vart me sköna personer, tex. medina emir ronja oliver polski och ngn crazy alban och massa fler!
nu har medde åkt tbax till båstad :( bra för henne dåligt för mej..
men men nästa helg kmr den fucking luffaren hit igen. <3
nu ska jag kolla facebook lite och lite bloggar.
sen gå och duscha, och senare ska jag åka till mina kusiner och äta där!
see ya.

work


ska dra till jobbet nu, så skriver senare. . tror jag!
just det; Lloyd Feat Lil Wayne - Pusha .. ENJOY!

10/9 L.O.V.E

jag har alltid samma problem när jag ska börja ett inlägg, hur ska man börja?
det får bli ett klassiskt; hey dude'zz!
jag va skit pigg imorse även fast jag knappt sovit inatt heller (skumt, jag brukar aldrig vara pigg men dom 2 senaste dagarna har jag varit hyperaktiv fastän jag knappt sovit alls)!
vid 7 gick jag upp, tog ett bad och sen fixade jag till mej för att hinna med bussen som gick 08:10 och gissa vad? jag hann, hade gott om tid oxå faktiskt. fick vänta typ 5 min så de va chill, äckligt överfull buss värmen slog emot en direkt när man steg på ju förfan, hallå skaffa sån luftkonditionering maybe? när jag kom upp till skolan möttes jag av massa folk från alla håll och kanter, och grattis hälsningar kom det också från alla håll och kanter! nice :)
det är så kul, fast synd bara att dagen går kmr gå så fort..
In just a few hours, is the day over, and you'll have to wait another year until the next birthday!
IT'S SO BORING!
stack iaf upp en runda till IT, där mina små vänner Fitim & Zani luffade.
Fitim gratta mej och Zani hade helt missat att jag fyllde år.
 men tillslut fatta han så han stack och köpa dricka och choklad till mej!
so fucking sweeeet ;D
gick in i biblioteket och hittade några frida tidningar att bläddra igenom, så det gjorde jag ;) fann dock inget intressant mer än att paris hilton hade ätit kiwi, woho vilken katastrof? pfft.
lugnet där stannade inte så värst länge, rijad mergim och Viktor (även kallad anton, av mej hihi) satt och plugga spanska I think, så det blev några grattis där också!
och sen vet ni kom mina älskade vänner lisa allis amanda mfl. och gav mej en fet påse med dricka choklad frukt ja you name it! patrik vår IT kille hade fixat det där till mej, aw riktigt snällt var det!
kanske kommer det fler överraskningar.. vi får väl se!
jag e förberedd på allt, för jag vet hur crazzzy mina friends kan vara... hoppas på gud jag inte får ägg på mej iaf!
då ska jag boxa sönder dom, haha nejdå ska nte ;p
nu ska jag dra härifrån så seee ya.. ha en bra dag för det ska jag ha fifan och om några dagar har jag och min fina pojkvän 3 månader, kan det bli bättre? fuckno!!!   ;) (K)


MY B-DAY

IT'S MY B-DAY FFS!
SÄG GRATTIS TILL MEJ FÖRFAN SNÅLA INTE ER NU! :D :D :D
jag känner på mej att imr, kmr bli gaaaaaaaaalet kul!
mahaha hörs imr! :D

1 dag kvar.

godmorgon sunshine´s!
hela natten har jag försökt sova, dock med olika resultat varje gång .. vaknat legat och lyssnat på musik/vaknade och gått för att hitta något att äta / vaknade för att jag va över varm sen låg jag och vred på mej hur länge som helst kändes det som!
nu e jag iaf vaken, efter att ha sovit lite.
pigg & klar för skolan? nja, pigg e jag väl aldrig!
idag slutar jag vid 2, idrott sista lektionen :)
sen ikv vill mamma och dom ta med mej ut och äta, sure why not liksom?
ska fråga e också om han vill följa med.
ha en härlig skoldag för det ska jag (försöka) ha!
vi hörs sen.

uurh

omg detta e så fucking äckligt och skabbit, eller okej detta e kanske inte den värsta bilden.
de finns ännu värre, tro mig.
och ja jag e kanske inte den bästa att snacka pga vissa saker jag hållt på me tidigare!
men jag nu tycker jag detta e riktigt fult, och förstår inte själv varför man vill vara så smal?
man kan ju förfan känna allting på kroppen, visst om man e så smal i sig själv.. men när man svälter sig själv halvt ihjäl så e de överdrivet!
ibland jag kan klaga oh så fet jag e osv. för vissa dagar känns de så, men jag e hellre som jag e nu än så äckligt smal! så länge inte min pojkvän klagar e jag nöjd :)
man ska ha lite booty förfan!

vänster = nasty höger = fin fin fin!


helt slut. NU; sängen


på bilden till höger så e det jag och min kusin M.
vi e inte alls lika, lite skumt ändå


hej och hejdå lika snabbt snart igen! :D

vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra, tanken av att ta bort min blogg har slagit mej allt för många gånger.
men som ni ser så har jag ångrat mej alla dom gångerna, jag vill liksom kunna ha någonstans att skriva av mej mina känslor tankar och såntdära! kanske jag ska ta bort den här och skaffa en ny utan att någon vet om det?
för att kunna skriva av mig, bara! men vet inte riktigt, jag leker med tanken iallafall. sen får vi se hur det slutar.
och om jag inte tar bort den, så ska jag börja ta bloggen lite mer på allvar. inte 1 inlägg om dagen bara, utan fler och lite roligare saker! för hur roligt e det egentligen att läsa om mitt liv dag ut & dag in. iof mitt liv e inte så dumt, men iallfall :) äsch, jag kommer säkert fram till någonting bra.
nu e jag helt slut, var hos mina kusiner en stund förut för min faster fyllde år och så. åt tårta och var där en stund sen hem igen, skulle egentligen åkt till emir för att sova där men nix.. i sista minuten ångrade mamma sig, och åter igen va vi ovänner! hon är min värsta fiende samtidigt som hon e den som känner mej bäst, men kvittar vad älskar dej iaf, sådetså! åkte hem iaf, och satte mej direkt här och nu e jag för trött för att resa mej. MEN jag gör det ändå, för jag hör hur mitt kalla lakan kallar på mej, det riktigt viskar mitt namn.. riktigt lockande e det, ska tända några ljus sen hitta någon film. och ... godis? om det finns något, aja.
VI HÖRS IMR!

...It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay

godmorgon skabbhuven ;D
allt bra? hope so!
igår blev de mys med baby, somnade dock till och vaknade senare av att vi båda 2 låg och sov, HAHA.
så rolig va den filmen, väckte honom mot min vilja för han såg så söt ut. haha låg & vred mej hela tiden och kunde inte somna igen, men tillslut somnade jag.. alldeles för sent.
och alarmet ringde vid 7 så de va bara till att vakna och börja fixa till sig, och samtidigt försöka få liv i e som fortfarande sov. och jag försökte men utan något resultat, han va lika död hur mkt jag än försökte.
tillslut vaknade jag honom genom att säga att han skulle missa sitt tåg, hehe busigt.
5minuter innan jag skulle ha min första lektion så kom jag, och jag hann till första! ovanligt, men härligt :)
fett trött är jag och ont har jag också, i båda armen och halsen och huvudet.. fan vad jag gnäller!
aja, nu har jag sp*****, sitter i biblioteket me ällz och beccz och skriver om göteborg, vi fick välja en stad att skriva/berätta om så vi valde göteborg, eller ja allis valde.. hon är verkligen in love with that city!
massa inställda lektioner idag, riktigt skönt. skulle egentligen slutat 15:25 idag men istället slutar jag vid 13:15 så jag hinner med tåget 13:25 .. HÄÄÄRLIGT!
och idag har jag massa ämne att plugga till, läxor hit o dit. men dom måste göras!
för detta kan vara min sista vecka på den här skolan, den 16:e har jag möte om jag ska få gå kvar eller om jag ska bli flyttad till korsavad (skolan i shamn). det är verkligen det sista jag vill, så den här veckan e det skärpning till 100 % .  komma i tid, ha rätt saker med sig, koncentrera sig osv...
nu ska jag hjälpa till lite med skrivandet, ciao!

btw, tänkte börja med hiss & diss listor?
ska jag elr inte? orkar jag?
ah det gör jag nog! hihi
(I know, alla.. exakt alla bloggare har hiss&diss listor.
lite bull men förhoppningsviss tkr vi alla inte likadant så det är sweet ändå ;p )


<3


min sexiga pojkvän (K)

ILOVEYOU!


sjuk ;8 elr ngt sånt

hej sötnosar fulingar, ja vad ni än är :)
har vart ganska upptagen därför jag inte skrivit ngt.
i fredags blev det inte ngn skola för mej, vid 8a va jag på ug och satte i min stav.. ih pain :|
det gick bra tills jag skulle resa mej, då mina ben va som överkokta nudlar typ.. jag gick och kände att snart viker sig mina ben, men jag fortsatte ändå och satte mej i bilen.. där det började snurra och allt bara svartnade för ögonen, vaknar sen av att min mamma säger "julia hör du mej? vad händer?" .. usch, läskigt.
kmr inte ihåg någonting, ändå fett skrämmande.
precis som en film elr något där man klipper bort vissa saker. skumt!
vilade resten av dagen typ, följde med mamma till mina kusiner vid 4 sen vid 5 åkte jag till tomelilla och va ute en runda med mirsad amer min kusin mfl. men jag va helt slut så vid 8 åkte jag hem igen och va lite med min bror.
vid halv 11 kom min älskling till mej, kollade film och åt och såntdär. mys va det :) somnade någongång vid 4 och sen vaknade vi vid 3 på dagen. åt några gånger till, sen vid halv 6 stack han hem :) så duschade jag lite och fixa mej, sen vid 9 åkte jag till honom, och då va även ronja polski och oliver där :) chilla där en stund, tsen stack vi ut lite.. fett tråkigt där ute, så vi stack hem efter en stund igen, jag emir och oliver.
kollade film och så :) sen somnade vi någongång? gud vet när. haha
och vaknade väldigt tidigt idag, fifan ;o sen har vi bara haft mys!
och för en stund sen skickade jag iväg min lilla bebis för att köpa pommes till mej (a tihi..
i know i know, jag är för tjock ibland!
så nu sitter hans söta gulliga bror och underhåller mej med youtube klipp på den där jävla hamster amanda!
haha dör :) åhr jag e så sjukt förkyld, pratar som en fucking bebis.. skit fult låter det!
och hostar gör jag också, 24 fucking 7
nu ska jag dra ut härifrån, sakna mej inte för för för mkt (K) mwaah see ya

dödödödö bitch ;)

men tjaa ;p
sitter just nu me ivanooo och rickaaard, fett nice (a)
ivan är så söt.. alltid så glad, svär har aldrig sett den killen sur. haha hur kan man annat än att älska honom? ahdu de är en bra fråga.
va nyss på apoteket och hämta ut min fkn stav som jag ska sätta in imr, kmr dö fan ; tänk dom ska skära i min arm och sånt när jag e vaken! OMG DUDE :( jag kmr dö helt ärligt.
jaja sug förnu jag ska gå ;) ciao


skuulan

men heeej ;D
nu e jag i skuuulan, hade nyss lunch.. och börjar kl 12 igen med no, bull läge i know ;)
men men jag sköter mej ju iaf det är huvudsaken!
dagen har gått fortf fan, mötte min kusin imorse och tog en cigg.. alltså missade jag första lektionen eftersom dom hororna hade låst dörren ;s sweet.
sen har vi haft religion och lite sånt där skit.
slutar runt 3 tror jag, och då ska jag köpa hårfärg snabbt för ska färga mitt hår senare idag.
har äckliiiig utväxt, usch fifan.. det e de värsta jag vet, de e så fult!
min födelsedag närmar sig med stora steg ;D woho.. tänk att lilla jag fyller 15år.
aiii vet ni vad? jag har inte sovit tsm med min pojkvän på 3 nätter nu ;o eller hur förvånande eftersom jag brukar sova me honom alltid typ. men ahja, va ska man göra :D
nu har jag slut på fantasi, hörs runt 4 elr ngt när jag kommit hem.
kmr lite bilder då också, tror jag!
QAAOOO


RSS 2.0